Volver »

LA VELLA LOLA

Barcelona »

Ver teléfono

» Visita su web

twitter
Veus mixtes, guitarra i acordió, al servei de la cançó. Ens avala una llarga experiència en la cançó marinera: havaneres, valsets, taverna, amb un ampli repertori. Desde sempre amb tres objectius: Fer-ho bé, passar-ho bé i fer-ho passar bé. Musics professionals.

Marta Bombí (veu)
Josep Bergadà (guitarra)
Elisa Sala (acordió)
Disposem de transport i equip de llum i so propis.
TEL. 626 760 665 - Josep Bergadà
correu-e: info@lavellalola.cat

www.lavellalola.cat

-CANÇÓ MARINERA: espectacle de cançons relacionades amb el mar i el seu entorn. Havaneres conegudes, havaneres desconegudes, valsets mariners, aquelles cançons que ens evoquen directament el mar i l'amor. De vegades sentiments a flor de pell.
-CANÇÓ DE TAVERNA: espectacle de cançó marinera amb participació del públic.
-CANÇÓ CATALANA: recital exclusivament de cançó catalana (popular i/o d'autor).

La Vella Lola és una formació musical de caire professional, dedicada bàsicament a la interpretació de cançons de taverna, havaneres, valsets mariners,cançons cubanes, boleros, etc, i cançó tradicional catalana.

HISTÒRIA:
Actualment som dues veus mixtes amb formació musical (Marta Bombí i Josep Bergadà) i una guitarra. L'essència de la formació sorgeix l'any 1988 data a partir de la qual els seus components canten junts. És el setembre de 2004 quan neix La Vella Lola com a formació estable i oberta a qualsevol idea musical, amb la ferma intenció de fer arribar l’ havanera i, en general, la cançó de taverna i de caràcter mariner a tots els racons on sigui possible, sempre amb el màxim rigor.

Hem fet més de 500 actuacions per tot Catalunya en forma de concert i en festes públiques i privades destacant la participació en la Festa Major de Gràcia i en la Festa Major de Sants de la Ciutat de Barcelona, en la Mostra de cançó de taverna de Sant Feliu de Guíxols i en la celebració anual de la Festa de la Sal al municipi de l'Escala (Girona). Hem col·laborat activament durant quatre anys amb la Fundació Viure i Conviure de la que va ser Caixa de Catalunya havent efectuat més de quaranta d'actuacions als Clubs Sant Jordi d'arreu del país. Actuacions al Casal Català de Brussel·les, a Casals de la Generalitat. Festes Majors de Vilopriu, Santa Pau, Vilamitjana, Sant Feliu del Racó, Ferran, Baldomar, Sant Jaume Sesoliveres, etc. Actuacions a més de 200 municipis de Catalunya (Òs de Balaguer, l'Albi, Bovera, Calella de Palafrugell, Isona, Camprodon, Sabadell, Mataró, Arenys de Mar. Arenys de Munt, etc.) Participacions amb la fira "Sabors Catalans" a diversos municipis i al Saló Internacional de Turisme a Catalunya.

Entre els anys 1996 i 2004, en Josep Bergadà va formar part del grup "La Taverna",dedicat a la interpretació d'havaneres i cançons relacionades amb aquest génere , havent enregistrat tres CD'S (La noia de Sinera (1998), De port en port (2000) i La becaina (2002))amb cançons de repertori i cançons pròpies i havent realitzat més de 700 actuacions arreu de Catalunya, per Espanya, Bèlgica, França i Suïssa.

En Josep Bergadà és l'autor de la cançó "La becaina", de l'havanera "la Noia de Sinera" i el valset de la "Festa de la Sal", entre d'altres.

“La vella Lola” esdevé un producte senzill, artesanal (fet a mà), alhora que rigorós, amb una estètica possiblement, ara per ara, única en aquest gènere. L'any 2013 hem enregistrat un CD amb unes quantes cançons del repertori que porta per títol PAPER MULLAT, nom de la cançó de producció pròpia que encapçala el disc.

Si ens voleu escoltar: a l'spotify (la vella lola)
Si ens voleu escoltar: https://youtu.be/y3mtRXWSxdY
Si voleu adquirir el nostre CD només ens heu de trucar al 626760665

TEL. 626 760 665 - Josep Bergadà
correu-e: lavellalola@hotmail.com

Otros datos:

Més dades:

Equips de so i llum pròpis.
Disponibilitat tot l'any
IDEAL per festes de barri, familiars, comiats, celebracions, sopars mariners, Restaurants. Preus molt assequibles.
Truqueu-nos al 626 76 06 65 i en parlem

www.lavellalola.cat

>>IMAGENES

  • LA VELLA LOLA

    fotografies actuacions

>> AUDIOS

  • Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

    Get Adobe Flash player

    PAPER MULLAT

Contacta con LA VELLA LOLA